Oppstandelse, igjen!

Advarsel: jeg tror jeg mener at jeg har lyst til å prøve å blogge litt igjen. Kanskje sikkert. For deg som har ramlet inn her, så handler denne bloggen ikke så mye om å springe lenger, da løping er degradert til sekundæraktivitet. I det jeg skrev det, kom jeg til å tenke på at jeg løp jogget en mil i går, sammen med kollegaer, og det er fordi vi skal gjennomføre Glommaløpet 10 Miles 21. Mai. Så noe løping er det jo.

Men: det jeg driver med er sykling. Spesifikt terrengsykling. Enda mer spesifikt, så er jeg veldig glad i å sykle skikkelig sti. Denne stisyklingen foregår på diverse sykler, og i områdene nær Sarpsborg, samt i Kongsberg hvor vi nettopp har anskaffet hytt. Så…får vi se hvor dette leder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.