Med stisykkel mot strømmen

Da har jeg nesten klart å la være å oppdatere bloggen i et helt år! Gratulerer meg selv med det. Kanskje på tide med en statusoppdatering. Utfordringen er at det har skjedd så mye at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne. Tror derfor jeg begynner med en “executive summary”.

Løping:
Svært sjelden, kun som alternativ sporting. Og hvis det løpes, er det på blåsti.

Stisykling:
Ja. De to siste årene har jeg blitt totalfrelst. Fra å være en løpende kar som syklet litt grus innimellom er jeg nå en tulling på sykkel stisykkel grov stisykkel med knebeskyttere og ryggsekk som helst vil rase ned steinrøyser langt fra der folk går. Året rundt. Snø, regn, gjørme vind, midt på nattan.

Trening:
Ja, for all del. Men jeg gidder ikke å trene hvis det ikke er gøy. Derfor er jeg sjelden å se joggende gatelangs. Medlemsskap på treningssenter er sagt opp. Medlemsskap i sykkelklubben er utvidet med verv i styre og treningsgrupper.

For meg er stisykling megagøy. Ikke bare det, det er også sosialt. Det gir også både solid styrke- og O2-trening for hele kroppen, og av og til et blåmerke eller skrubbsår.

Konkurranse:
Ikke spesielt ofte, da jeg har blitt ganske snerpete. Men en 4-5 ritt i året blir det, samt masse kniving om Strava-segmenter i skogen (helst nedover) både mot andre og meg selv.

Det var en statusintro. Så får vi se om jeg finner nok interesse til å få igang denne bloggingen igjen….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.