Aktiv uke + en perfekt lørdag

Flere tøffe løpeturer i lysløypa, sosialpass i skogen, et par mølleøkter…uka har vært kjempebra. Det toppet seg i dag da jeg ble invitert med på sykkeltur, og det passet bra i heimen. Ut bar det i flott vårvær, en kanonbra 55km tur med et litt mer seriøst forsøk på Strava-segmentet Stikkaåsen opp. Hardt, men gøy!
Stikkaåsen er kjent i distriktet – vi starter helt i bunnen ved Solli, så er det oppover, oppover – 2,8km med 123 høydemeter og stigningssnitt på 4,3%. De siste 2-300 metrene er det oppimot 11%, og da blir det gelebein. Med det geniale verktøyet Strava får man i tillegg det sosiale i treningen. Segmenter – etapper – blir automatisk logget, og man ramler inn på resultatlistene. Motiverende! (funker både for løping og sykling, og finnes som apper til telefonen etc).

Vel hjemme ble det en kjapp dusj og brødskive, før Therese var klar for løpetur. Med barnefri var jeg ikke vanskelig å be! Etter øktene var det mulig å ramle sammen i bare shortsen på verandaen og stappe seg med Kvikk Lunsj og Red Bull. Om noen timer er det 50-årslag, får se hvor mye sinnabrus kroppen tåler i kveld :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.