Dagsform vs kosthold?!

Asfalt og løv i høstmørket
Så var vi her igjen - koselige løpeturer i mørket med gufs.

I går var det Fredag. Sliten! Sent oppe, 1 brødskive til frokost, kaffe, ungene til barnehagen. På jobb – Red Bull og mer kaffe. Pølsefest til lunsj. Mer kaffe. Hjem: Grandis sammen med ungene (mor og far skulle ha voksenmat utpå kvelden…). Skyller den ned med en øl fremfor fredagsfavoritten (rødvin).

Min kjære tar seg en løpetur, og jeg drikker mer kaffe og ser barne-tv med ungene. Så ut å løpe en liten tur. Det ble pers på mila (tror jeg) med 46 minutter og noen sekunder. Dette er supersonisk til å være meg, siden vi snakker om fart som er 30 sekunder raskere pr km enn komfortsona mi.

Jaha. Hva med havregrøt, pasta, proteinpulver og sånt? Jeg bare spør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.